Brood van de Maand

Maand November 2017

PRAIRIE

Stoer volkoren, voor de harde werker

Voor een brood gebakken van Prairie moet je wel een beetje je best doen. Flink kauwen dus! Zo komt de smaak optimaal tot zijn recht. Het is écht brood: brood zoals brood bedoeld is. Een stoer, vezelrijk brood met een stevige bite en een grof karakter op basis van diverse granen, zaden en pitten. Al die zaden en pitten dragen bij aan je gezondheid, ieder op zijn eigen manier.

Prairie bevat vele verschillende soorten zaden, granen en pitten met elk hun eigen voedingswaarde en bijzonderheden. Dit vezelrijke brood zit boordevol natuurlijke vitamines en is heel gezond binnen de dagelijkse voeding.

Tarwe

Volkorenbrood is een belangrijk onderdeel van de vernieuwde Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Eet je volkoren, dan eet je namelijk heel gezond. In volkorenbrood is de gehele graankorrel verwerkt. Hierdoor zijn alle voedingsvezels, vitamines en mineralen die zo belangrijk zijn om je lichaam fit en gezond te houden aanwezig gebleven. Het eten van volkorenbrood draagt bij aan een goede darmwerking en een optimale spijsvertering. Omdat het je snel een verzadigd en voldaan gevoel geeft, helpt het ook mee om op een gezond gewicht te blijven. Door de vezels in volkorenbrood krijg je minder snel een hongergevoel. Zo kom je niet in de verleiding om te snoepen of voor andere ongezonde tussendoortjes te kiezen

Alleen deze maand verkrijgbaar 
Van € 2,85 voor € 2,50